Pages

Wednesday, July 14, 2010

hush puppies to let go




jual jual! kasik murah. nak beli tak? :)

saiz 7, still in good condition. 1st question terdetik mesti 'kenapa nak jual?'. 

malu aaa nak ckp, tapi kita kena jadik peniaga (hahaha, i mean, i sebagai peniaga, baru nak war-war jual kasut ada hati nak claim diri sendiri peniaga), kena ada etika.

ermm....ermm...i makin besar! ok, there i said it. masa test "wah cantik nya". sendiri pakai kadang2 mme selalu perasan best. haha. dah 2 3 kali pakai, oh....tidak sesuai dah. orang yg kaki mulus2, tak gumuks mmg cantik pakai. ehem.

ada berani ka nak beli? :P

2 comments:

Ⓛⓔⓔⓝ said...

wahh cantek kasut!

dh lama giler since anak sulung tk pernah dh pakai kasut tinggi lya...kadang teringin tp biasa la puan suri lebih sesuai pakai biasa2 ajer..tp tidak ler flat sgt...1-2 inci gitu...heheee..

esh said...

leen, mmg cantik! kita ni...eh silap, empunya diri ni kadang2 (selalu jugak) membeli sbb cantik. hishh.....

sama la kita. tak tinggi sangat sesuai capai pakai merata pergi. ni tinggi2 sesuai kalau nak gi function ke, opis ke... :)

skrg leen mmg sangat tak sesuwaiii hokay! nak pakai tinggi2. sakit belakang sian abang kena tepek minyak. hehe

Related Posts with Thumbnails